El SAAS incorpora una nova geriatra per al servei d’envelliment

Des d’aquest dilluns passat també hi ha hagut una alta en la plantilla de metges del departament d’Urgències de l’hospital

Génesis Estefania Olaya Loor.
Génesis Estefania Olaya Loor. ARXIU

El Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) continua fent incorporacions. La darrera setmana, com a mínim dues. Des de dilluns hi ha nous facultatius tant al servei d’Urgències, que en necessita encara algun més, com a l’àrea d’envelliment i salut. Un metge de medicina familiar en el primer cas i una geriatra en el segon. Tots dos haurien superat els respectius processos de selecció i des de principi d’any estan ocupant els seus respectius llocs de feina.

Génesis Estefania Olaya Loor és la nova integrant del servei d’envelliment i salut. Es tracta d’una geriatra hispanoequatoriana formada en medicina general a Cuenca, a l’Equador, on va es va estrenar en l’exercici professional (2013-2016) i es va formar en medicina interna. Més tard es traslladaria a Espanya, on es va formar en geriatria a l’Hospital Universitari Ramon y Cajal de Madrid.

A la capital espanyola va estar un any exercint com a geriatra i internista a l’Hospital Universitari Rei Joan Carles de Móstoles. L’altre professional que s’ha incorporat a l’hospital, en aquest cas a Urgències, és l’especialista en Medicina Familiar i Comunitària Pablo Galiano Navarro.

Comentaris (3)

Trending