El SAAS busca 8 metges especialistes per diferents àrees

En concret, les ofertes són per places d'anestesista, geriatre, cirurgià ortopèdic i traumatòleg, intensivista, otorrino i adjunt de cirurgia

Una imatge de l'accés principal de l'hospital.
Una imatge de l'accés principal de l'hospital. Toni Solanelles

L'Hospital Nostra Senyora de Meritxell i el Servei Andorrà d'Atenció Sanitària (SAAS) van curts d'efectius i han començat a posar fil a l'agulla a la contractació de diferents metges especialistes. S'ofereixen sis places a jornada completa i dues a mitja jornada.

El SAAS està a la recerca de vuit metges especialistes per cobrir vacants en diferents àrees del centre sanitari. Així surt publicat avui en el Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) que especifica que la tipologia de metges que busquen són un especialista en anestèsia i reanimació, un en geriatria, un cirurgià especialista en ortopèdica i traumatologia, dos metges de medicina intensiva, dos adjunts de cirurgia, i un otorrinolaringòleg.

De les vuit, sis són a jornades completes en el qual s’estipula 1776 hores anual de treball a raó d’una compensació econòmica bruta de 56.181,45 euros. D’altra banda, les dues restants són a mitja jornada on s’han establert 888 hores de jornada laboral al llarg de dotze mesos i que corresponen a una d’adjunt de cirurgia i medicina intensiva.

Tots els interessats tenen 15 dies hàbils per presentar la seva candidatura on hauran d’acreditar el títol de formació per la plaça que es presenten i acreditar l’experiència assistencial. Els seleccionats s’integraran dins de la plantilla orgànica del SAAS.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending