Quatre padrins van patir una intoxicació alimentària al Cafè del Poble d’Encamp

La cònsol ha assegurat que tots ells van tenir símptomes molt lleus i es van recuperar molt ràpidament, i que el cas està en mans del ministeri de Salut

El Cafè del Poble d'Encamp
El Cafè del Poble d'Encamp Pilar Candel

Quatre padrins d’Encamp se sumen a la llista de les persones que han patit una intoxicació alimentària la darrera setmana. Concretament, aquests casos es van detectar el passat dimecres al Cafè del Poble i haurien patit símptomes molt lleus. De fet, tots ells es van recuperar molt ràpidament i el cas ja està en mans del ministeri de Salut, que també estudia els successos similars als Esports d’Estiu d’Escaldes i el casal Calones.

La cònsol major d’Encamp, Laura Mas, ha confirmat aquest dimarts, amb motiu de la missa de Sant Roc i el reconeixement a la gent gran de la parròquia, que quatre padrins van patir una intoxicació alimentària el passat dimecres, 10 d’agost. Concretament, es tracta d’usuaris del menjador ubicat al Cafè del Poble, a la plaça dels Arínsols.

Malgrat l’ensurt inicial, Mas assegura que els símptomes han estat molt lleus i que “de seguida es van ficar bé”. De fet, la cònsol ha remarcat que “estem molt contents perquè estan en bones condicions i que hagi estat molt, molt lleu”. Des del comú, ha assenyalat, es tracta com “un cas insòlit”, pel fet que únicament han estat quatre de la vintena de padrins, aproximadament, que reben àpats al menjador social i al de la gent gran.

Els àpats del Calones i d'Escaldes es cuinarien en les mateixes instal·lacions.

Relacionat

Una mateixa empresa serveix els àpats al Calones i als Esports d’Estiu d’Escaldes

El procediment que s’ha seguit ha estat, per tant, el mateix que en els dos casos anteriors, que han estat al casal Calones i als Esports d’Estiu d’Escaldes. Mas ha assenyalat que s’ha posat en mans del Govern, del ministeri de Salut, perquè faci les investigacions que corresponguin. Aparentment, tot i que Mas no ho ha confirmat, es tractaria de la mateixa empresa en els tres casos.

Comentaris

Trending