Prop de 20.000 persones han rebut ja la pauta completa de vacunació

El ritme d’administració de dosis continua a alta velocitat mentre es manté la frenada dels contagis, amb tot just tres nous, i una nova caiguda, fins a 72, dels casos actius

Comentaris

Una de les persones vacunades just després de ser punxada.
Una de les persones vacunades just després de ser punxada. Toni Solanelles

Nova jornada amb una situació sanitària controlada. Tot just tres nous contagis s’han diagnosticat entre dimecres i dijous, segons les dades fetes públiques per Salut. A la vegada, hi ha una lleugera disminució pel que fa als casos actius, que ja baixen de 75. I, al mateix temps, la campanya de vacunació segueix avançant a gran velocitat. Ja són gairebé 20.000 les persones amb les dues dosis rebudes.

El mateix dia que s’ha decidit aixecar, entre altres mesures, l’obligació de dur mascareta als espais a l’aire lliure, la situació epidemiològica continua evidenciant que la pandèmia es manté sota control. Tot just tres nous positius s’han diagnosticat en les darreres 24 hores, fet que, sumat a les set altes atorgades, permet reduir el nombre de pacients actius a 72.

I, paral·lelament a la clara frenada dels contagis, el que es manté a alta velocitat és la campanya de vaccinació. Al llarg del dimecres, es van administrar 1.864 vacunes. Això permet que ja se n’hagin posat al país 57.892. I, d’aquestes, prop de 20.000 (19.879) persones han rebut la pauta completa.

Al sistema educatiu es mantenen dues aules totalment confinades i dues amb algun alumne aïllat. A banda, sis grups més es troben sota vigilància passiva.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending