Preocupació entre operaris d’una obra d’Escàs per un positiu de Covid

El paleta contagiat fa dos dies que hauria abandonat el lloc de feina en presentar símptomes i aquest matí se li hauria confirmat el diagnòstic

Treball en una obra.
Treball en una obra. ARXIU

Operaris d’una obra d’Escàs estan preocupats per haver estat en contacte amb un paleta que aquest matí de divendres s’hauria confirmat com a positiu de Covid. En l’obra no només hi treballa personal de la constructora escaldenca de la qual forma part l’afectat sinó també han participat empleats d’altres sectors industrials. El neguit ve perquè no s’haurien adoptat mesures quan ara fa dos dies l’home ara diagnosticat va abandonar el lloc de treball en no trobar-se bé.

Segons les fonts consultades, algun familiar de l’home ja havia estat malalt pel mateix virus i, per tant, era presumible que el treballador de la construcció acabés donant positiu. No obstant, tot i deixar el lloc de feina per aïllar-se, i malgrat que algun altre operari també es va sotmetre a les proves de detecció ràpida del coronavirus, els responsables de l’obra, almenys aquest dijous, van mantenir el treball com si res no hagués passat.

Tot plegat, i més en confirmar-se el positiu, hauria causat una elevada preocupació entre els companys del contagiat i altres persones que han estat treballant en la mateixa obra, que han estat en contacte amb els paletes. Es dóna el cas, asseguren testimonis presencials, que el paleta contagiat no seria dels que fan especialment gala de seguir fil per randa les mesures de seguretat i prevenció.

Les mateixes fonts han indicat que aquest migdia el ministeri de Salut hauria començat a comunicar als responsables de les empreses i tallers que participaven de l’obra la necessitat d’aïllar determinats operaris que haurien estat en contacte amb el positiu. Fins que no s’ha confirmat el diagnòstic no s’ha iniciat el rastreig epidemiològic i s’han posat en marxa els confinaments preventius.

Comentaris (4)

Trending