Tres pacients més a l’hospital i 166 casos actius de coronavirus

L’Oficina Covid ha notificat 56 nous contagis des de la darrera actualització i continua un malalt ingressat a l’UCI amb ventilació mecànica

Una imatge de l'hospital.
Una imatge de l'hospital. Toni Solanelles

Les dades de la pandèmia de coronavirus mostren un preocupant augment de casos i d'hospitalitzacions. Hi ha tres pacients a planta, i un a la Unitat de Cures Intensives (UCI) amb ventilació mecànica. També continuen sent altes les aules amb algun tipus de vigilància, activa o passiva amb un creixement de sis en relació a divendres passat.

Hi ha 166 casos actius -22 més que divendres passat-, i en relació a la darrera actualització se n'han notificat 56 de nous. La pandèmia ha afectat, des del març de l'any passat, 15.572 persones i es registren un total de 15.276 altes. Pel que fa a la població escolar, hi ha 23 aules sota vigilància activa (tres més)  –nou total i 14 parcial– i 10 en vigilància passiva (tres més).

Segons les fonts consultades, de l'entorn sanitari, la persona que està ingressada a l'UCI i dos dels que romanen a planta no haurien estat vacunats, mentre el quart hospitalitzat sí que hauria rebut el vaccí contra la malalatia. En els quatre casos els contagis serien de variants diverses del tipus Delta de la Covid.

Des de l’inici del pla de vacunació, ja s’han administrat 108.321 vacunes (54.756 primeres dosis, 53.268 segones i 297 terceres). Aquestes són les mateixes dades de divendres ja que des d'aleshores no s'ha administrat cap vaccí més.

 

Comentaris (15)

Trending