La pandèmia es manté estable, amb onze nous positius i tres altes

El sistema escolar segueix sent el focus de preocupació relativa, amb quinze aules amb algun o tots els alumnes confinats al seu domicili

Escola andorrana de Sant Julià.
Escola andorrana de Sant Julià. SFGA

L’estabilitat continua marcant la situació epidemiològica. Almenys així es desprèn de l’actualització sanitària feta pública aquest dijous des de Salut. En les darreres hores s’han detectat onze nous contagis al mateix temps que s’han donat vuit altes. El principal punt de tensió segueix centrat al sistema escolar, on es mantenen quinze aules amb alumnes confinats al seu domicili.

Amb els nous contagis detectats entre dimecres i dijous, el nombre total d’infeccions registrades al Principat des de l’esclat de la pandèmia arriba a 15.393. D’aquests, se n’han recuperat 15.176, vuit obtenint l’alta les darreres hores. Per tant, el nombre de casos actius se situa en 87, tres més.

La millor notícia és que cap d’ells es troba hospitalitzat. Per tant, es manté la pressió lluny del sistema sanitari. De fet, ara per ara es pot seguir dient que la màxima preocupació -relativa, tot s’ha de dir-, se situa al sistema educatiu.

Allà es mantenen, de moment, 15 aules sota el que es coneix com a vigilància activa. És a dir, amb algun dels estudiants aïllats a casa seva. D’aquests, dos grups, de maternal, estan confinats totalment. A banda, hi ha tres classes més estan sota vigilància passiva, una més que dimecres.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending