Els pacients que han superat el coronavirus ja freguen els 700

En les darreres hores, s’ha diagnosticat un cas nou, fet que eleva a 765 el total de pacients que han passat la malaltia des de l’inici de l’emergència sanitària

Una reproducció de coronavirus.
Una reproducció de coronavirus. ARXIU

Un nou positiu per coronavirus eleva a 765 els casos totals detectats a través del sistema sanitari al país des de l’inici de la pandèmia. Malgrat aquest increment -tot just, el quart en dues setmanes-, la resta de dades continuen sent positives, amb quatre altes mèdiques més que fan que el nombre de curats totals freguin els 700.

L’actualització de dades feta des del Govern se salda amb un nou positiu. Això situa en 765 les persones diagnosticades amb la Covid-19 des del passat març, dada que, però, no té en compte els casos que s’han pogut localitzar gràcies al programa de doble tana de tests massius. La darrera xifra donada en aquest sentit des de l’executiu era de 71 pacients.

Malgrat el nou positiu, l’epidèmia continua evolucionant de forma favorable. En les darreres hores, fins a quatre persones han superat amb èxit una segona prova PCR, fet que els ha permès obtenir l’alta definitiva. D’aquesta forma, ja són 698 els pacients que han aconseguit superar la malaltia. De retruc, això fa que el nombre de casos actius torni a davallar. Dels 19 de diumenge ha baixat a 16.

casos totals coronavirus 1 juny

La notícia més positiva, una jornada més, torna a ser que no s’ha de lamentar cap nova víctima mortal. De fet, ja fa més de dues setmanes que es van produir les darreres defuncions. Per tant, es manté en 51 els morts provocats per l’epidèmia.

nous casos coronavirus 1 juny

Entre els col·lectius professionals, es mantenen els cinc sanitaris del balanç de diumenge. Cal recordar que, ja llavors, es va donar per curat el darrere membre dels cossos especials que quedava encara pendent.

casos actius coronavirus 1 juny

 

Etiquetes

Comentaris

Trending