El nombre de docents confinats ‘obliga’ el British School a tancar durant deu dies

El centre situat a l’alberg de la Comella va entrar en vigilància passiva dilluns i des d’avui i fins al 25 de gener com a mínim fa tota l’activitat de forma telemàtica

Una imatge de l'alberg de la Comella que acull el BCA.
Una imatge de l'alberg de la Comella que acull el BCA. ARXIU

L’elevat nombre de docents confinats -no ha transcendit si per ser positius o simplement com a mesura de precaució en ser contacte de contagiats- ha portat la direcció del British College of Andorra, de comú acord amb els ministeris de Salut i Educació, a suprimir les classes presencials i a passar tota l’activitat de manera telemàtica almenys durant deu dies.

Segons que han explicat fonts properes al centre, dilluns es va comunicar que tota l’escola, ubicada a l’alberg de la Comella, passava a estar en vigilància passiva donat a alguns positius de coronavirus que s’havien detectat a redós d’integrants de la comunitat educativa del centre escolar. Després d’això, aquest dijous els pares van rebre una circular en què se’ls informava que davant l’alt nombre de professionals de l’educació confinats no es podia garantir l’ensenyament presencial.

En conseqüència, des d’avui i fins al proper 25 de gener si no sorgeixen inconvenients pel mig, tota l’activitat del centre es fa de manera telemàtica. És un escenari que ja estava previst però que no s’havia hagut d’aplicar fins ara. De fet, l’escola britànica de la Comella és la segona en tot el país i en el que portem de curs que es veu obligada a tancar totalment per la incidència de la Covid. Primer va ser, just abans del pont de Tots Sants, l’Escola andorrana de secundària d’Encamp.

Comentaris (1)

Trending