El Mountain Music treu ferro al poc ús de la mascareta i assegura no hi ha cap canvi en el protocol

Tot i les imatges que evidencia el contrari, l’organització del festival assegura que aquelles persones que es van retirar la protecció facial quan no tocava van ser excepcions

Un moment del concert de dissabte passat.
Un moment del concert de dissabte passat. TONY LARA / COMÚ ANDORRA LA VELLA

L’organització del Mountain Music -que és una productora d’esdeveniments musicals contractada per Andorra Turisme- treu ferro al poc ús de la mascareta que hi va haver durant la primera jornada del festival, dissabte passat, i assegura que no hi ha cap canvi en els protocols sanitaris ni les mesures de control per a la segona jornada del certamen, aquest dissabte. Una altra cosa són les dues sessions programades per al març, per a les quals encara no s’han dictat mesures.

Fonts oficials de l’organització han assegurat, contràriament al que evidencien aparentment les imatges del festival durant la sessió del discjòquei Martin Garrix i els seus teloners, que la indeguda utilització de les mascaretes van ser “excepcions” i que “tot va sortir prou bé”, amb un comportament dels assistents correcte i un nivell d’espectacle molt bo. L’organització no té constància de cap investigació.

El primer dels concerts del Mountain Music hivernal.

Relacionat

Govern estudia com “reforçar” la utilització de la mascareta durant les sessions del Mountain Music

De fet, el portaveu governamental, Eric Jover, més enllà de confirmar aquest dimecres l’obertura d’una investigació  afirmava també que s’estaven establint mesures de reforç per assegurar que els assistents a les sessions de música electrònica usin la mascareta. A l’organització, però, no li consta cap canvi ni res que se li assembli. “Només es podrà retirar la mascareta quan s’està consumint”, han assegurat les fonts.

Per ara, de protocol sanitari només n’hi ha d’establert per a les dues primeres sessions del festival, la que ja va protagonitzar l’esmentat Martin Garrix i la que ha de dur a terme aquest dissabte Tiësto. Davant els concerts programats per al mes de març i que han de protagonitzar Timmy Trumpet (5 de març) i Dimitri Vegas & Like Mike (12 de març) encara no hi ha definides les mesures sanitàries per evitar la propagació del virus.

Comentaris (4)

Trending