Govern estudia com “reforçar” la utilització de la mascareta durant les sessions del Mountain Music

Jover confirma que Salut ja ha obert una expedient informatiu per veure què va fallar durant la celebració de la primera jornada del festival de música electrònica a l’Estadi Comunal

El primer dels concerts del Mountain Music hivernal.
El primer dels concerts del Mountain Music hivernal. tony lara / comú d'andorra la vella

El Govern estudia, aparentment juntament amb l’organització i Andorra Turisme, com “reforçar” els mecanismes que facin que els assistents a les sessions del Mountain Music Festival realment portin posada la mascareta durant les sessions (concerts) que es desenvolupen els propers dissabtes a l’Estadi Comunal. Ara per ara, ha assegurat el ministre de Finances i portaveu del Govern, Eric Jover, “estem acabant de mirar com s’hauria de desenvolupar” aquest reforç.

El que sí que és clar és que ja s’ha obert, des del ministeri de Salut -i s’hi afegiran els departaments que escaigui si es creu necessari-, un expedient informatiu per determinar si hi va haver algun incompliment i si hi va ser, qui el va protagonitzar i per quin motiu. Jover, ha explicat que “es feia una revisió a l’entrada” per comprovar que tots els assistents a la jornada de música electrònica -dissabte va ser la primera- duien la mascareta posada però que, en canvi, “una vegada dins el recinte la utilització de la mascareta” va decaure.

Assistents en un dels concerts del Mountain Music.

Relacionat

El Mountain Music fa incrementar l’ocupació hotelera

Com a mínim, ha deixat clar el portaveu governamental, va deixar de fer-se servir en els nivells que a les autoritats competents els hauria agradat que s’usés. Per tant, cal mirar com es fa per assegurar que la utilització de la protecció facial, que els protocols per al Mountain Music han establert com a obligatòria per l’aglomeració de gent tot i fer-se a l’exterior, és una realitat més enllà del moment de l’accés al recinte on es fa el festival.

Comentaris (6)

Trending