El Mountain Music fa incrementar l’ocupació hotelera

Vuit de cada deu llits que tenien disponibles la setmana passada els establiments adherits a la UH van ser ocupats

Assistents en un dels concerts del Mountain Music.
Assistents en un dels concerts del Mountain Music. Tony Lara / Comú d'Andorra la Vella

La primera sessió del Mountain Music Festival celebrada dissabte passat va “ajudar” a incrementar l’afluència de turistes durant el cap de setmana al Principat i això va comportar una millora de les ocupacions mitjanes en els establiments hotelers del país. Aquesta és la valoració que fa la Unió Hotelera (UH), que xifra en un 81,89% l’ocupació mitjana haguda en els hotels de les empreses que té adherides.

L’esmentada ocupació és set punts percentuals superior a la de la setmana anterior i pràcticament dotze de més que la primera setmana de febrer. Des de la Unió Hotelera s’ha qualificat com “una molt bona setmana” l’ha haguda la setmana passada i s’ha confirmat la sensació que la celebració del certamen de música electrònica va ser decisiva per aconseguir elevar l’afluència de visitants que pernocten.

La principal patronal del sector hoteler preveu que aquesta setmana que ja està en dansa mantingui la mateixa tendència que aquesta última i, per tant, de l’ordre de vuit de cada deu llits disponibles estiguin ocupats durant la major part dels set dies, essent les puntes fortes divendres i dissabte, probablement.

Comentaris

Trending