Mor amb Covid un home de 81 anys que es va contagiar a l’hospital on estava ingressat

El difunt estava sent tractat per altres patologies a la tercera planta del centre sanitari quan va esclatar un brot de coronavirus; és la víctima número 82 des de l’inici de la pandèmia, que suma les darreres hores 31 nous contagis

Un passadís del centre hospitalari.
Un passadís del centre hospitalari. ARXIU

Un home de 81 que estava ingressat a la planta Covid de l’hospital ha mort aquest matí. El difunt feia setmanes que romania al centre sanitari, però hi era, a l’inici, per una patologia que res tenia a veure amb el virus. Justament, la persona que esdevé la víctima 82 des de l’inici de la pandèmia, va agafar la malaltia que li ha acabat desencadenant la mort estant hospitalitzat.

Malauradament, la defunció resta ingressos al centre hospitalari. Actualment hi ha tretze ingressats a planta i dos a l’UCI, un dels quals intubats. Segons fonts coneixedores del cas, l’home es va infectar en el brot que fa uns dies va comunicar el SAAS a la tercera planta del centre hospitalari. Malgrat que l’impacte en proporció amb el nombre d’ingressats va ser baix, per aquest pacient ha resultat malauradament letal.

En les darreres hores s’han diagnosticat al Principat 31 nous casos de Covid, el que situa el nombre de persones contagiades de l’inici de la pandèmia en 7.633, de les quals 6.776 són de la segona onada. Entre noves infeccions i noves recuperacions, el nombre de malalts actius continua baixant fins a situar-se en 478.

Quant als centres educatius, hi ha dues classes més amb alumnes aïllats però una de les aules totalment tancada ha estat desconfinada. Per tant, de classes amb afectacions actives n’hi ha 24. A més a més, n’hi ha 40 en vigilància passiva.

Comentaris (4)

Trending