Més classes amb aïllaments i nou contagis de Covid les darreres hores

El nombre de malalts actius es manté força estable perquè diàriament hi ha pràcticament tants positius detectats com persones que superen el virus

Una tècnica d'epidemiologia buscant el rastre del coronavirus.
Una tècnica d'epidemiologia buscant el rastre del coronavirus. SAAS

Una classe més totalment aïllada i una altra aula amb integrants confinats. I, a més a més, nou contagis nous en les darreres hores. Aquest és el comunicat epidemiològic del dia que, per ara, no fa cap referència al brot de coronavirus detectat a l’Escola andorrana de maternal i primera ensenyança de la Massana. El fet que hi hagi pràcticament els mateixos recuperats que nous positius detectats fa que la xifra de malalts actius es mantingui estable.

En tot cas, la xifra total de casos des de l’inici de la pandèmia de coronavirus SARS-CoV-2 al Principat és de 15.434 persones -nou més les darreres 24 hores- i es registren un total de 15.213 altes -vuit més. El total de defuncions fins a la data és de 130, una xifra que sortosament no s’ha mogut des de fa dies. Actualment hi ha 91 casos actius i no hi ha cap ingressat a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell –ni a planta ni a l’UCI–.

Referent al Pla de vacunació, ja s’han administrat 108.083 vacunes –54.678 primeres dosis, 53.113 segones i 292 terceres–. Finalment pel que fa a la població escolar, hi ha 13 aules sota vigilància activa –2 total i 11 parcial– i 12 en vigilància passiva. Quant a l’afectació escolar, s’ha dit, tot va lleugerament a l’alça, encara que de manera moderada.

Etiquetes

Comentaris

Trending