Menys pacients ingressats a l’hospital i al Cedre per Covid però un més entra a l’UCI

La pressió sobre el sistema s’ha reduït de forma significativa les darreres hores, amb cinc pacients que han pogut deixar el centre sanitari i cinc padrins donats d’alta a la residència

Una imatge de l'hospital.
Una imatge de l'hospital. ALTAVEU

El nombre de pacients Covid  ingressats a l’hospital de Meritxell i al Cedre s’ha reduït de forma considerable en les darreres hores. Hi ha cinc afectats menys al centre sanitari i cinc padrins menys a la planta específica de la residència. El punt més negatiu de la situació és el fet que una persona més ha hagut d’estar internada a la unitat de cures intensives (UCI).

El Servei d’Atenció Sanitària ha actualitzat les dades aquest dimecres. Pel que fa a l’hospital, hi ha 28 persones ingressades, en comparació a les 33 del dimarts. Per tant, s’ha pogut enviar cap a casa cinc persones.

D’aquests interns, dinou es troben a la planta Covid. Els altres nou, un més que ahir, a l’UCI. D’ells vuit es troben sota ventilació mecànica.

La situació també ha millorat de forma sensible al Cedre. En les darreres hores, cinc dels padrins que es trobaven ingressats a la planta Covid han pogut rebre l’alta. Per tant, només queden sis residents amb la malaltia activa.

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.