Menys pacients ingressats a l’hospital i al Cedre per Covid però un més entra a l’UCI

La pressió sobre el sistema s’ha reduït de forma significativa les darreres hores, amb cinc pacients que han pogut deixar el centre sanitari i cinc padrins donats d’alta a la residència

Una imatge de l'hospital.
Una imatge de l'hospital. ALTAVEU

El nombre de pacients Covid  ingressats a l’hospital de Meritxell i al Cedre s’ha reduït de forma considerable en les darreres hores. Hi ha cinc afectats menys al centre sanitari i cinc padrins menys a la planta específica de la residència. El punt més negatiu de la situació és el fet que una persona més ha hagut d’estar internada a la unitat de cures intensives (UCI).

El Servei d’Atenció Sanitària ha actualitzat les dades aquest dimecres. Pel que fa a l’hospital, hi ha 28 persones ingressades, en comparació a les 33 del dimarts. Per tant, s’ha pogut enviar cap a casa cinc persones.

D’aquests interns, dinou es troben a la planta Covid. Els altres nou, un més que ahir, a l’UCI. D’ells vuit es troben sota ventilació mecànica.

La situació també ha millorat de forma sensible al Cedre. En les darreres hores, cinc dels padrins que es trobaven ingressats a la planta Covid han pogut rebre l’alta. Per tant, només queden sis residents amb la malaltia activa.

Comentaris

Trending