Una jornada sense cap alta mèdica manté en 60 els pacients actius amb la Covid-19

Tampoc s’han detectat nous positius per coronavirus i, per tant, els casos totals detectats al país des de l’inici de l’emergència sanitària segueixen sent 852

Una imatge de l'accés a Urgències de l'hospital.
Una imatge de l'accés a Urgències de l'hospital. Toni Solanelles

Jornada sense canvis en el balanç de dades sanitàries facilitat des del Govern. No s’ha detectat cap nou positiu per coronavirus en les darreres 24 hores, però, per primer cop en molts dies, cap de les persones afectades per la Covid-19 ha pogut ser donada d’alta. A l’hospital també es manté el mateix nombre d’ingressats, 10, que divendres, la gran majoria d’ells provinents del brot detectat a inicis de setmana a Salita.

l’estabilització d’una epidèmia que, tret de la situació produïda al centre sociosanitari escaldenc, es manté sota control. Pel que fa a nous positius, no s’ha registrat cap més i, per tant, es mantenen els 852 casos totals diagnosticats de l’esclat de la crisi del coronavirus. La xifra, cal recordar, inclou ja els pacients que es van poder localitzar arran dels resultats de la doble tanda de tests d’anticossos.

Una vegada més, la millor notícia torna a ser el fet de sumar un dia més sense que s’hagi de lamentar cap nova defunció. Les darreres es van produir va ja tres setmanes. Des de llavors, segueixen sent 51 les persones que, a Andorra, han perdut la vida per culpa de la Covid-19. Això suposa una taxa de letalitat del 5,98%.

casos totals coronavirus 6 juny 

D’aquests 852 pacients, ja només 60 es mantenen encara amb la malaltia. 741 han aconseguit superar-la, tot i que cap d’ells ha obtingut l’alta mèdica en les darreres hores. 2 dels casos actius són professionals sanitaris.

nous casos coronavirus 6 juny

Per últim, a l’ala de l’hospital de Nostra Senyora de Meritxell especialment habilitada per a pacients amb coronavirus es troben ingressades 10 persones. La gran majoria, vuit, són padrins que van ser diagnosticats arran del brot detectat ara fa uns dies a Salita.

casos actius coronavirus 6 juny

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending