L’‘impacte escolar’ deixa 29 positius el cap de setmana i quatre aules més amb aïllaments

Sortosament continua sense haver-hi ni hospitalitzats ni encara menys defuncions i el nombre de malalts actius es manté en uns paràmetres de gestió assequible

Analitzant mostres per detectar la Covid.
Analitzant mostres per detectar la Covid. ARXIU

Es vulgui o no es vulgui, l’escola és un focus de contagi. Però sota control. En certa manera, això explica els 29 positius que s’han notificat els darrers dies, des de divendres i fins aquest matí. I el fet que hi hagi quatre aules més amb algun tipus d’aïllament. Dues més confinades totalment, i dues altres de manera parcial. Amb tot, i gràcies també a vint recuperacions, el nombre de malalts actius es manté en uns paràmetres de relatiu bon control pandèmic.

La xifra total de casos des de l’inici de la pandèmia de coronavirus SARS-CoV-2 al Principat és de 15.367 persones (29 més que la notificació anterior) i es registren un total de 15.159 altes (20 més que les anunciades divendres). El total de defuncions fins a la data és de 130. Actualment hi ha 78 casos actius i no hi ha cap ingressat a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell –ni a planta ni a l’UCI–.

Pel que fa a la població escolar, hi ha 17 aules sota vigilància activa –3 total i 14 parcial–, com s’ha dit, quatre més que divendres, i una -per tant una menys- en vigilància passiva. Finalment, des de l’inici del Pla de vacunació ja s’han administrat 106.135 vacunes –54.333 primeres dosis, 51.519 segones i 283 terceres–. Des de divendres no ha experimentat cap mena d’increment.

Etiquetes

Comentaris

Trending