L’hospital dona l’alta a un dels pacients del brot de coronavirus a Salita

En les darreres hores hi ha comptabilitzades tres persones curades més, mentre que no s’ha detectat cap nou positiu per la Covid-19

Accés principal de Salita.
Accés principal de Salita. ARXIU

Una de les onze persones que s’han contagiat de coronavirus a conseqüència del brot que s’ha detectat a la residència Salita ha estat donat d’alta de l’hospital. És un dels tres nous curats que s’han comptabilitzat en les darreres hores i que fa que el nombre total de pacients que han superat la Covid-19 s’aproximi als 750. Des del dijous, no s’ha detectat cap nou positiu per la malaltia.

Per tant, el nombre de casos totals detectats al país es manté en 852. Aquesta xifra, cal recordar, ja inclou aquells positius que van ser diagnosticats arran de la ronda doble de tests massius. D’aquests, 741, tres més que ahir, ja tenen l’alta mèdica. Entre ells un dels padrins de Salita que havien estat traslladats a l’hospital de Meritxell arran del brot que va aixecar les alarmes a la residència sociosanitària.

Per tant, al centre sanitari romanen ingressats deu pacients. Cap d’ells, però, a la unitat de cures intensives. La majoria són persones provinents de Salita.

casos totals coronavirus 5 juny

Els tres nous curats fan que, de retruc, també disminueixi la dada de malalts encara actius, que se situa en 60. Es manté en 51 des de fa gairebé tres setmanes, el nombre de víctimes mortals provocades per la pandèmia de coronavirus a Andorra.

nous casos coronavirus

Pel que fa als col·lectius professionals, entre els curats d’aquestes darreres hores hi ha un dels tres sanitaris als quals s’ha diagnosticat la malaltia. Fa dies que ja no queda cap pacient entre els efectius dels cossos especials.

casos actius coronavirus 5 juny

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending