Govern anuncia que les 5.800 dosis de Pfizer arribaran "en les pròximes hores"

Un total de 25.665 persones ja s'han inscrit per a vacunar-se, de les quals 4.142 són majors de 70 anys i durant el cap de setmana s'han administrat 909 dosis

Comentaris

Centre d'administració de vacunes a Andorra la Vella.
Centre d'administració de vacunes a Andorra la Vella. SFGA

La secretària d'Estat de Salut, Helena Mas ha anunciat que els 5.800 vials de Pfizer arribaran "en les pròximes hores des d'Espanya". Ha dit que durant el cap de setmana s'han administrat 909 dosis de vaccins. El dissabte van ser 445 i el diumenge 464. En total, des de l'inici de la campanya de vacunació s'han posat 3.611 vacunes, 2349 corresponents a la primera dosi.

Mas ha detallat també que un total de 25.665 persones s'han inscrit per a vacunar-se, de les quals 4.142 són majors de 70 anys. Ha reconegut que hi ha hagut incidències concretes amb els SMS, sobretot amb l'enviament i la recepció del missatge, i afirma que s'està treballant per resoldre aquest problema i altres aspectes. "Han anat a vacunar-se persones que feia menys de 180 dies que havien passat la malaltia". La secretària d'Estat ha afegit que no tenen constància d'efectes secundaris forts i s'han limitat segons Mas a "efectes lleus".  En aquest sentit, ha recordat que es pot prendre un paracetamol abans o després de rebre la dosi com ja va anunciar en el seu moment el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet.

Ha mostrat la seva satisfacció pel desenvolupament dels dos primers dies de vacunació a la població. "S'estan complint les expectatives pel que fa al número de vaccins que havíem situat en 500 cada dia i també estem satisfets de la resposta de la gent perquè arriben puntualment a la seva cita".

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending