La Generalitat aixeca el confinament a Lleida ciutat i sis pobles del Baix Segre

L’evolució de les dades dels rebrots de coronavirus han estat positives i ara els set municipis tindran les mateixes limitacions que la resta de la comarca del Segrià

Una imatge de la Seu Vella de Lleida amb una circulació mínima de persones.
Una imatge de la Seu Vella de Lleida amb una circulació mínima de persones. ARXIU

La Generalitat té previst aixecar aquesta tarda el confinament a Lleida ciutat i els sis municipis del Baix Segre que han estat tancats des del 15 de juliol per contenir la propagació de l’epidèmia. La consellera catalana de Salut, Alba Vergés, ja ha avançat aquest matí a Rac1 que es relaxaran les mesures de restricció en l'activitat comercial, els moviments i activitats en aquests municipis del Segrià. 

Tot apunta que a partir de demà als set municipis concernits se'ls aplicaran les mateixes mesures que estan en vigor a la resta de la comarca del Segrià. Serien les mateixes mesures que també estan actives a Barcelona ciutat i en una dotzena de municipis de l'àrea metropolitana com pot ser l’Hospitalet. Entre les mesures dictades i actives hi ha la limitació d'aforament en bars i restaurants o restringir a un màxim de 10 persones les trobades d'amics i familiars. Aquest dimarts, la conselleria de Salut ja havia avançat que les dades a Lleida eren bones i que no hi havia cap regió sanitària amb risc màxim per Covid-19.

Etiquetes

Comentaris

Trending