Espot i Martínez Benazet donaran explicacions sobre Grifols en una reunió que es passa al 9 de juny

Govern acaba anunciant públicament la celebració de l’acte informatiu, que serà híbrid, amb la possibilitat d’assistència presencial només per als veïns d’Ordino, després d’una intensa polseguera sobre el secretisme al tomb de la trobada

Xavier Espot i Joan Martínez Benazet en una de les moltes compareixences que han fet junts el darrer any.
Xavier Espot i Joan Martínez Benazet en una de les moltes compareixences que han fet junts el darrer any. ARXIU / SFGA

Al final serà el 9 de juny. Una setmana després de l’inicialment previst. La intensa polseguera que ha suposat la presumpta filtració d’un esborrany del cartell anunciador de la reunió informativa sobre el projecte que Grifols pretén impulsar a Ordino, ha portat finalment el Govern i el comú ordinenc a tancar el calendari de celebració de la trobada híbrida, només d’accés presencial per als veïns de la parròquia i que tindrà en el cap de Govern, Xavier Espot, el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, i el cònsol d’Ordino, Josep Àngel Mortés, els ponents.

La dimensió que estava agafant una reunió que se suposa que ha d’esvair dubtes i que, lluny d’això, l’únic que aconseguia era sumar interrogants, ha obligat especialment el Govern a intervenir. Suposadament, la targeta, el cartell anunciador de la reunió que va transcendir aquest diumenge -i respecte del qual cap administració va comunicar res al respecte en el sentit de desmentir-lo- era un esborrany. De fet, el correu electrònic del departament de Participació Ciutadana no era correcte i l’Oficina de Turisme d’Ordino, el telèfon de la qual apareixia en el rètol, no estava informada sobre la trobada i el fet que s’hagi d’encarregar de gestionar l’accés a la reunió.

Un laboratori d'investigació de Grífols.

Relacionat

Els neguits sobre el projecte de Grifols a Ordino porten el Govern a convocar una reunió informativa

En fi. La reunió serà presencial amb aforament limitat per als ordinencs i telemàtica per a la resta del país. I se celebrarà a les 9 de la nit dl 9 de juny a l’Andorra Centre de Congressos d’Ordino (ACCO). Segons el Govern, en la reunió es preveu donar resposta a diferents qüestions de l’àmbit sanitari i mediambiental així com econòmic i urbanístic que han anat sorgint entre la població des de l'anunci d'aquesta iniciativa.

D’aquesta manera, Espot, Martínez Benazet i Mortés respondran a les preguntes que es formulin a la sala així com a les qüestions que la ciutadania d’Andorra faci arribar al correu electrònic visc@govern.ad prèviament a la reunió. Donada la situació sanitària actual, l’aforament de la sala està limitat. D’aquesta manera les veïnes i els veïns d’Ordino podran assistir presencialment, prèvia reserva a través del comú. Tanmateix, es preveu oferir la reunió via telemàtica per poder arribar a tota la ciutadania d’Andorra interessada en aquest projecte.

Comentaris (3)

Trending