Dues noves altes fan baixar a 11 els casos actius de coronavirus

D’aquests, set es troben ingressats a la planta Covid de l’hospital de Meritxell i dos més són professionals de l’àmbit sanitari

Reproducció del coronavirus.
Reproducció del coronavirus. ARXIU

La dada de casos actius amb coronavirus s’ha tornat a reduir. Dues altes més en les darreres 24 hores han situat la xifra en tot just onze persones, de les quals set continuen ingressades a la planta Covid de l’hospital de Meritxell. A banda, no s’ha registrat cap nou positiu en l’actualització d’aquest dimecres, segons les xifres fetes públiques pel ministre portaveu, Èric Jover.

Per tant, el total de persones d’Andorra a qui se’ls ha diagnosticat la malaltia es manté en 854. D’aquests, s’han de lamentar 52 defuncions. Fins a 791 ja estan curades mentre que queden onze pacients a l’espera de poder superar dues TMA negatives per poder obtenir l’alta. Aquesta és la xifra més baixa des de l’esclat de l’epidèmia.

casos totals coronavirus 17 juny

Entre aquests onze casos encara actius, hi ha dos professionals sanitaris. A l’hospital es troben ingressades set persones. La majoria d’elles, cal recordar, són padrins que van ser traslladats a la planta Covid des de la residència Salita, on ara fa un parell de setmanes es va detectar un segon brot de la malaltia.

nous casos coronavirus 17 juny
casos actius coroanvirus 17 juny

 

Etiquetes

Comentaris

Trending