Deu positius detectats al cribratge del concert de Bob Sinclar

De les 2.275 persones que es van fer un test d’antígens previ a l’espectacle per poder accedir al recinte es tractava de dos residents d’Andorra i vuit residents a Espanya

Un moment de l'actuació de Sinclar.
Un moment de l'actuació de Sinclar. ANDORRA TURISME

Per a l’espectacle de Bob Sinclar, que formava part del cicle de concerts de l’Andorra Mountain Festival, Govern informa que es va controlar l’estat epidemiològic de 3.303 assistents. Concretament, 2.275 es van fer un test d’antígens previ a l’esdeveniment als diversos punts habilitats. D’aquestes proves en van resultar deu persones positives, dos residents d’Andorra i vuit residents a Espanya. Els 728 restants van acreditar que o bé havien rebut la pauta completa de vacunació feia com a mínim 14 dies, o bé tenien una prova PCR/TMA negativa d’un màxim de 72 hores.

D’altra banda, pel que fa als contagis, Salut ha detectat 12 casos nous des d’ahir, augmentant així la xifra fins a 244 actius. S’han enregistrat nou altes en les últimes 24 hores i continua havent-hi una persona ingressada a la zona habilitada per a pacients amb Covid-19 de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell.

Ahir es van administrar un total de 1.952 vaccins, 729 corresponents a una primeres dosis i 1.223 a segones. Actualment, 32.088 persones ja haurien rebut la pauta completa d’immunització. A més, es van rebre ahir 12.000 vials de Moderna, que serviran per vacunar fins a 6.000 persones.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending