Cues a Andorra la Vella per recollir els tests d’antígens

Són moltes les persones que s’han apropat al centre de congressos per buscar les proves, que també s’han començat a repartir a Canillo i a Sant Julià

Comentaris

Cues al centre de congressos per recollir els tests.
Cues al centre de congressos per recollir els tests. T. S.

Canillo, Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria han iniciat aquest dissabte el repartiment dels tests d’antígens que Govern facilita a la ciutadana per fer-se abans de les celebracions de Nadal. Se sumen, doncs, a la Massana, que ja va engegar el procés el divendres. A la capital, el centre de congressos està registrant cues de persones que volen recollir les proves.

L’anunci oficial del repartiment de tests el va fer el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, tot just ahir divendres. I, almenys a Andorra la Vella, ha quedat clar que són moltes les persones que volen seguir la recomanació feta des del Govern: abans d’anar a qualsevol dinar o sopar nadalenc, cal fer-se la prova com a una mesura de seguretat més per evitar l’expansió del coronavirus. Es remarca, això sí, que superar que sortir negatiu no eximeix del compliment d’altres precaucions, com ara l’ús de mascareta el màxim temps possible o una bona ventilació dels espais.

El test d'antígens distribuït pel Govern l'any passat.

Relacionat

Els comuns inicien el repartiment de tests d’antígens per Nadal

A la Massana ja es van poder recollir durant la tarda de divendres. I aquest dissabte el repartiment ha començat a Canillo, Sant Julià i Andorra la Vella. A la capital s’han d’anar a buscar al centre de congressos i al llarg del matí s’han pogut veure cues importants de persones que els anaven a buscar. Fins al dilluns es podran anar a agafar entre les deu del matí i les sis de la tarda.

Més dies hi haurà a Sant Julià. Fins al 31 de desembre, amb l’excepció del cap de setmana vinent (Nadal i Sant Esteve) el centre cultural estarà obert. Pel que fa a Canillo, es poden anar a buscar a les oficines de turisme del poble o també de Soldeu, fins al dia 22. Els tres comuns restants -Encamp, Ordino i Escaldes-Engordany- esperaran fins a dilluns per començar el repartiment.

Comentaris (4)

Trending