Continua la davallada de contagiats actius però augmenta el nombre d’hospitalitzats

Les darreres hores s’han notificat 37 nous positius, alhora que es redueixen el nombre de classes que estan sotmeses a algun tipus de vigilància

Un dels accessos a l'hospital de Meritxell.
Un dels accessos a l'hospital de Meritxell. G. P.

La davallada de contagis actius es manté. Són 27 menys les persones que aquest dimarts continuen formalment malaltes de coronavirus respectes de dilluns. Això és producte de les 64 altes que s’han donat les darreres hores per contrarestar els 37 nous casos positius que s’han diagnosticat. Això sí, hi ha un parell més d’hospitalitzats. Un a la planta Covid i un altre a la unitat d’intensius, on requereixen ventilació mecànica els onze pacients ingressats que hi romanen.

La xifra total de casos des de l’inici de la pandèmia de coronavirus SARS-CoV-2 al Principat és de 10.312 persones i es registren un total de 9.674 altes. El total de defuncions fins a la data és de 106. Sortosament no n’hi ha hagut cap més en aquestes últimes hores. Actualment hi ha 532 casos actius: 16 persones resten ingressades a planta de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell; 11 a l’UCI, com s’ha dit, i tots intubats  A la planta Covid-19 habilitada al Cedre no hi ha cap ingressat, confirmant així la tendència de les darreres hores.

Durant la jornada de dilluns es van administrar un total de 14 vacunes, que són els darrers serrells que quedaven de les dosis disponibles de la primera remesa just abans que s’iniciïn les revacunacions. Finalment, pel que fa a la població escolar, 22 aules estan sota vigilància activa –8 total i 14 parcial– i 38 en vigilància passiva. En tots els casos és una reculada respecte del dia anterior.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending