Cinquanta positius més i confinats alumnes de fins a cinquanta-sis classes

Gràcies a la recuperació de 117 persones les darreres 24 hores la xifra oficial de contagiats actius actualment al Principat és de 1.234

Comentaris

Una sanitària treballant en el diagnòstic d'un cas.
Una sanitària treballant en el diagnòstic d'un cas. ARXIU

En les darreres 24 hores s’han diagnosticat cinquanta casos positius més de coronavirus. En haver-hi hagut 117 persones que s’han donat per recuperades de la malaltia, actualment, de manera oficial, al Principat hi ha un total de 1.234 que estan contagiades de manera activa.

En total, 4.567 persones de manera reconeguda han contret la malaltia des de l’inici de la pandèmia, 3.710 de les quals corresponents a la segona onada. Com ja ha avançat l’Altaveu, en haver-hi hagut una defunció més aquest migdia, la xifra de víctimes arran de la pandèmia és ara de 73.

Mentrestant, i pel que fa a la població escolar, 56 aules estan sota vigilància activa –41 total i 15 parcial–, això vol dir que els alumnes d’aquelles 41 classes i alguns de les 15 restants, tot i estar en vacances, no poden sortir de casa, han d’estar confinats. 26 aules més estan en vigilància passiva.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending