L’alt volum de recuperats per les vacances escolars permet diluir un cap de setmana amb 64 contagis

El nombre de malalts actius es redueix i torna a passar per sota dels dos-cents, però n’hi ha un més d’ingressat a l’hospital

Cartell de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell.
Cartell de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell. ALTAVEU

L’alt volum de persones contagiades de Covid que s’han recuperat els darrers dies, facilitat per les vacances escolars, ha permès contrarestar un cap de setmana en què s’han notificat fins a 64 contagis. Amb tot, però, el nombre de malalts actius es redueix i torna a passar per sota dels dos-cents. Hi ha un malalt més ingressat a l’hospital dels que hi havia divendres.

La darrera actualització epidemiològica comporta que de les notificacions anunciades divendres a les que s’han comunicat aquest dilluns hi ha 64 contagis nous. Però com que hi ha hagut fins a 82 recuperacions, el saldo de positius actius és negatiu i, així, actualment, de manera oficial, els malalts són 195. Divendres eren 213. Dels malalts actuals, n’hi ha quatre d’hospitalitzats, tres a planta, un més que divendres, i un a l’UCI ventilat de forma mecànica.

La xifra total de casos des de l’inici de la pandèmia de coronavirus SARS-CoV-2 al Principat és de 15.705 persones i es registren un total de 15.380 altes. El total de defuncions fins a la data és de 130, un nombre que es manté inalterable des de fa molts setmanes, sortosament. Pel que fa a la població escolar, hi ha 27 aules en vigilància passiva. De vacunes no se n’han administrat.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending