Els ministres Rossell, Pallarès i Vilarrubla donen positiu i s’han d’aïllar

El ‘brot Covid ministerial’ obliga el Govern a impulsar més encara el treball de forma telemàtica

Una imatge d'arxiu d'una reunió del consell de ministres.
Una imatge d'arxiu d'una reunió del consell de ministres. ARXIU / SFGA

Un brot Covid que afecta els ministres Josep Maria Rossell, Judith Pallarès i Ester Vilarrubla ha obligat el Govern, entès com els màxims representants polítics de l’executiu, a treballar de forma més telemàtica si cal. Tots els integrants del gabinet ministerial s’han connectat a través d’eines informàtiques en una jornada de treball que hi havia programada per aquest dimarts.

Aparentment, s’haurien activat mesures de vigilància passiva i, per tant, de reducció de contactes en haver compartit poques o moltes estones entre ells aquests darrers dies. Sense anar més lluny, des de fa unes setmanes de manera formal cada dilluns es fa una reunió del gabinet ministerial per avaluar la situació epidemiològica i adoptar les decisions en relació a la pandèmia que escaigui.

Els titulars d’Interior i Justícia, d’Afers Socials, Joventut i Igualtat, i d’Educació i Ensenyament Superior resten aïllats en els seus respectius domicilis amb simptomatologia lleu. Almenys en el cas del primer, seria el segon contagi des de l’esclat de la pandèmia. Ara per ara, l’activitat ordinària del Govern no s’ha de veure alterada.

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending