L’andorrà Ramon Vilallonga serà vocal de la nova junta del Col·legi de Metges de Barcelona

La candidatura de Jaume Padrós, a la qual estava integrat el digestòleg de la Vall d’Hebron, ha estat l’única que s’ha presentat a les eleccions per renovar l’òrgan de govern de l’entitat

Tots els integrants de la candidatura de Padrós, inclós Vilallonga.
Tots els integrants de la candidatura de Padrós, inclós Vilallonga. Padrós 2021

La candidatura liderada per Jaume Padrós ha estat l’única que s’ha presentat en les eleccions a la junta de govern del Col·legi de Metges de Barcelona. Per tant, els seus integrants passaran a dirigir l’ens. Entre ells hi ha el metge andorrà Ramon Vilallonga, que ocuparà el càrrec de vocal. El mandat serà pels pròxims quatre anys.

D’aquesta forma, es confirma la continuïtat de Padrós al capdavant del CoMB. El presidirà acompanyat de vint professionals més de la medicina, dels quals nou són noves incorporacions a la direcció. Un d’ells, Vilallonga, especialista en digestologia que treballa principalment a l’hospital de la Vall d’Hebron.

El doctor Ramon Vilallonga.

Relacionat

L’andorrà Ramon Vilallonga aspira a ser vocal del Col·legi de Metges de Barcelona

Via Twitter, el metge andorrà ha expressat que “serà un plaer treballar en un equip tan important i excel·lent de persones amb professionalisme”. També ha assegurat que “vull aportar el millor que sapiguem amb esperit constructiu i tolerant”.

En el nou equip de direcció del CoMB, Padrós i Vilallonga a banda, hi figures altres destacats facultatius que exerceixen a la capital catalana. Entre ells, alguns que han guanyat molt protagonisme el darrer any per estar en primera línia en la lluita contra el coronavirus. És el cas de l’especialista en epidemiologia Antoni Trilla o del cap de l’àrea de malalties infeccioses de l’hospital del Mar, David Guerri.

Etiquetes

Comentaris

Trending