Una altra defunció a Sant Vicenç d’Enclar situa en 101 les víctimes lligades a la pandèmia

Un home d’avançada edat -92 anys- ha mort aquest matí al geriàtric afectat des de la vigília de Reis per un brot molt infectiu

La vigília de Reis es va detectar un brot que va tenir conseqüències molt greus a la clínica.
La vigília de Reis es va detectar un brot que va tenir conseqüències molt greus a la clínica. Cristian Cortés

Una altra defunció, aquesta matinada a la clínica geriàtrica de Sant Vicenç d’Enclar, ha fet trencar la barrera del centenar de morts arran de la pandèmia que assota el món des del mes de març. Es tracta d’un home d’edat avançada -92 anys- que feia un temps que estava internat a la residència de Santa Coloma i que com la resta dels seus companys es va veure afectat pel brot altament infectiu que es va començar a detectar al centre la vigília de Reis.

Lligades a la pandèmia fins ara, oficialment, es comptabilitzaran 101 morts. A Sant Vicenç d’Enclar són una desena ben bona, malauradament. I la situació d’edat i patologies prèvies, més la debilitat que els ha generat el coronavirus no augura que els efectes devastadors del brot acabi en breu. També al centre hospitalari hi ha algun cas molt complexe. A l’UCI sobretot hi ha una pressió molt notable per culpa de la malaltia. Sortosament, la pressió es va reduir ahir molt notablement a la planta ordinària.

Comentaris (2)

Trending