Allau d’altes a pacients de coronavirus en les darreres hores

Fins a 151 pacients es consideren recuperats, fet que combinat amb els 49 positius detectats, permet fer davallar de forma considerable els casos actius

Entrada a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell.
Entrada a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell. Altaveu

En les darreres hores, Salut ha pogut confirmar un important nombre d’altes de pacients afectats per coronavirus. Fins a 151 des de l’actualització sanitària de dilluns. Això, combinat amb 49 positius detectats, permet una reducció considerable de casos actius. A l’hospital i al Cedre, es manté la pressió, amb tot just un ingressat menys a planta.

Els casos totals de Covid-19 detectats al país s’enfilen a 9.194 després dels 49 nous diagnòstics, una xifra relativament baixa comparada amb les registrades els darrers dies.

Una novetat important de les darreres hores ha estat l’allau de recuperacions constatades per Salut: fins a 151. Això ha fet que la dada de casos considerats actius davalli de forma considerable: dels 855 de dilluns a 753.

D’aquests, hi ha 36 ingressats a l’hospital de Meritxell, una menys que dilluns. 25 persones es troben a planta i onze a l’UCI. El principal canvi és que d’aquests pacients, nou, un més que ahir, requereixen respiració mecànica. Al Cedre es mantenen 17 padrins interns a la planta Covid: 5 provinents de Salita, 10 del brot de Sant Vicenç d’Enclar, 1 de la residència l’Albó i un darrer derivat des d’urgències.

Pel que fa al sistema escolar, tornen a créixer les aules amb algun estudiant aïllat a domicili. Hi ha 41, tres més que dilluns, de les quals set amb la totalitat d’alumnes confinats.

Comentaris (2)

Trending