48 nous positius i un pacient més ingressat a la planta Covid de l’hospital

Hi ha, actualment, 600 casos actius després que entre dissabte i diumenge s’hagin pogut atorgar 55 altes

L'hospital de Meritxell.
L'hospital de Meritxell.

Nova jornada d’estabilitat en l’evolució de la pandèmia. Els 48 positius detectats entre dissabte i diumenge se situen en la mitjana dels darrers dies, igual que el nombre de casos actius. Ara mateix, hi ha 600, tot just set menys que en la darrera actualització. A l’hospital de Meritxell tot just hi ha un pacient més, al mateix temps que s’ha pogut treure la ventilació mecànica a un dels malalts ingressats a cures intensives.

Salut ha comunicat aquest diumenge un total de 48 nous positius. Això suposa que el total d’infeccions detectades al país des de l’esclat de la pandèmia ascendeix a 12.545. D’aquestes, malauradament, 120 ha perdut la vida.

En canvi, 11.825 han pogut superar la malaltia. En les darreres hores, els metges han pogut donar fins a 55 noves altes. Això, de retruc, permet una lleugera davallada dels casos considerats actius. Ara mateix, n’hi ha, tot just, 600, set menys que dissabte.

D’aquests, 37 es troben a l’hospital, un més que ahir. Es tracta d’un pacient que ha entrat a la planta Covid, on hi ha 26 persones. Onze malalts més es troben a la unitat de cures intensives. D’ells, nou amb ventilació mecànica, després que en les darreres hores s’ha pogut desintubar un dels ingressats.

Pel que fa a la campanya de vacunació, ahir es van poder administrar 921 dosis d’AstraZeneca. Això eleva per sobre les 17.000 -en concret, 17.091-.

Etiquetes

Comentaris

Trending