Rua de la Unió Pro Turisme per animar el Dilluns de Pasqua confinat als nens escaldencs

La caravana començarà la ruta per tots els carrers de la parròquia a les deu del matí i estarà liderada per Mickey, Minnie i el ninot de neu Olaf

-
-

La Unió Pro Turisme vol fer més amena la celebració confinada del Dilluns de Pasqua per als infants d’Escaldes-Engordany. Per això, han organitzat una rua que circularà durant tota la jornada pels carrers de la parròquia per animar la canalla. Hi participaran tres personatges Disney dels més estimats pels infants: Mickey, la seva xicota Minnie i Olaf, el ninot de neu de la saga ‘Frozen’.

La rua començarà a les deu del matí i s’allargarà fins ben avançada la tarda. L’objectiu és que la caravana recorri tota la parròquia i així la puguin veure tots i cadascun dels nens que, des del dia 13 de març, es troben confinats a casa seva per prevenir l’expansió del coronavirus.

Es tracta d’una iniciativa de la Unió Pro Turisme que persegueix donar una alegria als més petits en un dia tan especial per a ells com és el Dilluns de Pasqua. La caravana estarà acompanyada de música i la lideraran el ratolí insígnia de Disney, Mickey, la seva parella, Minnie, i Olaf, un dels personatges més emblemàtics de les pel·lícules de ‘Frozen’.

La iniciativa serà similar a la que ja s’ha dut a terme a altres parròquies. Així, Mickey i Minnie repetiran després d’haver fet rua per Canillo, mentre que a la Massana l’encarregat d’animar els nens va ser Pocoyó.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending