Benazet, confinat a domicili per haver tingut contacte amb un infectat per coronavirus

El ministre de Salut ha fet la roda de premsa des de casa seva, tot i que s'ha fet la prova i ha donat negatiu, igual que el portaveu del Govern, Eric Jover

Comentaris

Benazet ha fet la roda de premsa per Skype.
Benazet ha fet la roda de premsa per Skype.
El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet ha hagut de fer la conferència de premsa d'aquest dijous al matí des del seu domicili, on es troba confinat perquè ha estat en contacte amb un cas positiu, en concret un metge anestesista. Així ho ha explicat ell mateix, després d'assegurar que es troba bé. A la vegada, ha aprofitat la situació per posar en relleu la necessitat de seguir les recomanacions que es fan tan des de l'executiu com els professionals sanitaris. 

Benazet ha explicat que va tenir contacte amb un professional sanitari, en concret, un anestesista durant una reunió amb col·legis professionals. Posteriorment, aquesta persona va donar positiu per coronavirus i se li ha recomanat el confinament. "He fet el que ha de fer tothom: ser obedient", ha indicat. 

El ministre ha explicat que, per ara, no ha desenvolupat símptomes de la malaltia, malgrat que "ja acostumo a tossir habitualment". De fet, ha indicat que tant ell mateix com el ministre portaveu, Eric Jover, que fa dies que arrossega una afonia, s'han sotmès a les proves i han donat negatiu.

 

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending