Rítmica Serradells: la polèmica desbandada d’un club

La sorprenent sortida de la coordinadora tècnica de l’entitat ha arrossegat diverses famílies cap a Escaldes enmig de dubtes i interrogants sobre la gestió comptable 

-
-
El Club Rítmica Serradells viu una situació convulsa. I no només des del punt de vista esportiu. El persegueixen presumptes anomalies laborals i, també, diversos dubtes i interrogants sobre la gestió comptable i dinerària que lliguen amb suposades irregularitats que lliguen, també, a un club de futbol del Principat que ha trampejat com ha pogut la situació causada per un dels seus directius, alhora amb problemes econòmics personals.

Més enllà dels temes privats que potser acabaran sortint a la llum pública si jurídicament s’actua en relació amb el club de gimnàstica, el que es clar és que hi ha una notable desbandada de joves esportistes. Del Club Rítimica Serradells n’han sortit els darrers anys algunes de les millors promeses de la gimnàstica del país. Però ara l’entitat viu una situació molt complicada. Segons algunes fonts, fins a una trentena de famílies haurien donat de baixa les seves filles.

L’origen de les baixes seria una altra baixa que ha agafat per sorpresa molts dels pares i mares de les nenes: la sortida forçada de la coordinadora tècnica del club, Meritxell Torres. Ja abans d’aquest acomiadament n’hi havia hagut el d’una altra entrenadora de l’entitat. Tot, suposadament, enmig de pressions i falses acusacions contra les dues tècniques. No obstant, però, estaria clar que la majoria de pares han fet costat a Torres.

L’excoordinadora del Club Rítmica Serradells ja ha trobat una altra destinació. Torres està reviscolant el club d’Escaldes, que estava en somort i més i tot. Ara, comença a agafar revolada amb la presència de l’entrenadora i amb el fet que moltes de les joves esportistes que fins ara estaven afiliades a l’entitat dels Serradells estan anant cap a Escaldes. La preparadora, a més, hauria interposat -o estaria a punt de fer-ho- una demanda contra l’entitat per les anomalies laborals que, almenys en relació amb la seva situació, hauria dut a terme el club.

I aquí no quedaria la situació. La tresorera del club s’hauria negat de forma reiterada a presentar els comptes, com se li hauria demanat en diverses ocasions. Així, ningú no sap realment la situació financera de l’entitat i menys encara si la gestió ha estat escrupolosa i correcta. De fet, la mateixa directiva entronca amb un altre club, en aquest cas de futbol, que també va estar envoltat de certa polèmica que s’ha mirat de capejar com s’ha pogut. Les fonts consultades han assegurat que tot just s’està en la punta de l’iceberg i que no es descarta que l’administració intervingui. O, com a mínim, que se sol·liciti que ho faci.

Etiquetes

Comentaris (14)

Trending