Repatriat cap a Londres l’esquiador mort l’accident de dilluns a la pista Avet de Soldeu

El trasllat del fèretre s’haurà fet en dues fases, i aquest divendres volarà de Barcelona cap a la capital del Regne Unit, a la zona metropolitana de la qual vivia el difunt

-
-
El fèretre amb les restes mortals del practicant de surf de neu que dilluns va morir arran d’un accident mentre esquiava a la pista Avet de Soldeu volarà aquest divendres de Barcelona cap a Londres. La repatriació del difunt s’haurà fet en dues fases per qüestions logístiques després que aquest dijous s’hagin ja traslladat les despulles des del Principat i fins a l’aeroport de la capital catalana.

El finat tenia 59 anys i havia vingut acompanyat, com a mínim, per la seva esposa. No era ni la primera ni la segona ocasió que venia al Principat a practicar un dels seus esports preferits tot i que s’estimava més llogar el material necessari en la destinació. Això és a Andorra. L’accident va succeir dilluns pels volts de la 1 del migdia quan, suposadament, per un excés de velocitat, l’home es va descontrolar en passar el mur de la zona baixa de la pista Avet i es va encastar contra un arbre.

Tot i els intens de reanimació a la pista mateix i la ràpida intervenció, primer, dels responsables de pista i, després, dels metges del centre mèdic, les gravíssimes lesions internes que patia producte d’un virulent impacte van acabar provocant-li una aturada cardíaca insalvable. El fèretre amb les restes de l’home seran traslladades cap a Putney Vale, en l’àrea metropolitana de Londres, just al sud-oest de la capital britànica i coneguda pel seu cementiri.

Comentaris

Trending