Reparen unes xarxes 'atura-rocs' més de mig any després de ser malmeses

Una caiguda de pedres el mes de febrer va tombar les proteccions

Comentaris

-
-
Aquesta setmana han començat els treballs de reparació de les xarxes 'atura-rocs' a la carretera general 1, a Sant Julià de Lòria, a la zona de la Borda del Jaile. Les proteccions van quedar malmeses després que el mes de febrer un bloc rocós es desprengués de la muntanya, i passes per damunt de les xarxes deixant-les inservibles.

Ha hagut de passar més de mig any perquè la reposició d'unes proteccions contra la caiguda de blocs rocosos a la sortida de Sant Julià de Lòria en sentit Andorra la Vella sigui una realitat.

Aquests dies, els treballadors ja són a la zona per tornar a col·locar les xarxes que es van trencar per la caiguda d'un bloc rocós. La zona, segons els bombers, té un alt risc de despreniments.

El darrer, va afectar tres autobusos que aparquen en un terreny propietat de l'empresa de transport Viatges Espanya. Un d'ells, que encara és a l'aparcament, va ser declarat sinistre total.  Entre el despreniment i l'inici dels treballs, els veïns van mostrar la seva preocupació pel retràs.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending