Vives ordena sacerdots al vicari d’Encamp i a l’exorganista de Sant Julià

L'Arquebisbe Bisbe d'Urgell ha fet la imposició de mans aquest divendres a Alejandro Vargas i Jerrick Banzuela a la catedral de la Seu d'Urgell

Comentaris

Un instant de la cerimònia.
Un instant de la cerimònia.

El colombià Àlex Vargas i el filipí Jerrick Banzuela han estat ordenats sacerdots per l'Arquebisbe Bisbe d'Urgell Joan Enric Vives que ha fet la imposició de mans en una cerimònia a la catedral de la Seu d'Urgell. Vargas és vicari a Encamp i Banzuela diaca a Balaguer,  i va ser, durant vuit anys, organista a l'església de Sant Julià de Lòria on celebrarà aquest dissabte, a dos quarts de vuit, la seva primera missa,

Durant el seu sermó en català, castellà i anglès, Vives ha instat Vargas i Banzuela a "ser sacerdots, testimoni de l'amor de Déu" i els ha demanat "ser portadors de pau i reconciliació". En el dia de sant Joan ha reconegut que sempre s'ha sentit molt atret per la figura de Joan Baptista, que vivia de forma austera, demanava el penediment dels pecats i anunciava la justícia de Déu.

Vargas i Banzuela han expressat amb un "sí, ho vull", la seva voluntat d'exercir el ministeri sacerdotal i el de la paraula per predicar l'Evangeli. Han promès obediència a Vives i als seus successors i han rebut l'ofrena del pa i del vi.

Vives ja els havia ordenat a tots dos diaques de la diòcesi d’Urgell el passat 29 de gener, al Santuari-Basílica del Sant Crist de Balaguer, en una emotiva celebració que va comptar amb una bona representació dels sacerdots de la Diòcesi i la presència de família, amics i formadors dels dos joves.

Comentaris (1)

Trending