Rascagneres fitxa un jurista de la CASS com a secretari general del comú d’Encamp

Àlex Mora agafa una excedència a la parapública per rellevar Xavier Palacios a la corporació encampadana

-
-
El nou secretari general del comú d’Encamp arriba de la Caixa Andorrana de la Seguretat Social (CASS). Sabut que la majoria demòcrata-liberal no confiava en Xavier Palacios, el darrer ocupant del càrrec després de la renúncia de Montserrat Alonso, i tenint clar que el cònsol menor, Jean-Michel Rascagneres, és advocat, estava clar que l’elegit o l’escollida seria algú amb el beneplàcit del número 2 de la corporació. I així serà. El triat és Àlex Mora, fins ara membre de l’equip jurídic de la parapública.

La corporació encampadana va oferir inicialment el càrrec a Àngel Grau una vegada va quedar clar que no seguiria a Escaldes. Però la proposta que li va fer arribar Conxita Marsol des d’Andorra la Vella va convèncer més l’experimentat secretari originari de Montferrer. D’aquí que el tàndem Laura Mas-Jean-Michel Rascagneres activés altres opcions. Palacios feia temps que era clar que no continuaria malgrat que l’enginyer es va oferir i fins i tot va demanar poder mantenir-se en el càrrec. 

Però l’ex-director general del Servei de Telecomunicacions d’Andorra (STA) ni hauria complert les expectatives ni hauria donat el perfil necessari o pretès. Rascagneres n’era ben conscient, segons les fonts, i ha estat ell especialment qui s’ha encarregat de la recerca de la persona que ha de validar la legalitat de les decisions comunals. Finalment l’escollit és l’esmentat Àlex Mora, que feia molts anys que era al gabinet jurídic de la CASS, a l’assessoria jurídica que coordina Carme Saboya. 

Si no hi ha canvis, el jurista, que en principi agafarà l’excedència en la parapública de la Seguretat Social, assumirà el càrrec a partir de mitjan mes. En principi, l’acte de promesa o jura estaria previst per a un consell tradicional a celebrar el dia 17 d’aquest mes de febrer. Mentre que a la secretaria general del comú d’Encamp hi ha canvi de titular, en l’àrea d’intervenció s’hi mantindrà Jordi Martínez.

Comentaris (4)

Trending