Queixes pel tall del servei d’aigua a l’avinguda de Pessebre

Capesa va informar a la seva web de les restriccions de subministrament per la reparació d’una canonada però hi ha usuaris que s’han queixat a les xarxes que no en sabien res

Comentaris

-
-

La realització per part de Capesa de treballs puntuals a la xarxa d’aigua d’Escaldes-Engordany està provocant talls del subministrament. Alguns dels veïns afectats han expressat, via xarxes socials, la seva sorpresa per trobar-se sense servei, tot i que la societat sí que havia anunciat la situació mitjançant una nota a la seva pàgina web.

La previsió era que es tallés el servei entre les deu del matí fins a aproximadament migdia. El motiu és la reparació del trencament d’una canonada prop del número 39 de l’avinguda del Pessebre. La zona afectada era aquesta via entre les cruïlles amb l’avinguda de les Escoles i el camí del Valira. També ha afectat un tram de l’avinguda Sant Jaume.

Justament, una de les usuàries de les xarxes socials ha apuntat poc abans de les onze que es trobava sense aigua a l’avinguda del Pessebre. Des del comú, se li ha respost que “Capesa ens informa i confirma que s’estan produint “talls intermitents i parcials” que es deuen “a treballs de reparacions puntuals dins del seu programa de manteniment i, en aquest cas, per detecció d’alguna disfunció o avaria puntual”.

Comentaris (1)

Trending