Queixes pel paviment lliscant a la plaça del Solà de Sant Julià de Lòria

S'hi han instal·lat unes plaques de vidre que es glacen

-
-
La variant de Sant Julià de Lòria a la carretera general 1 ha provocat la remodelació de la plaça del Solà i la construcció d'una rotonda just a la cruïlla de la carretera de Fontaneda. El paviment ha generat moltes queixes dels vianants perquè s'hi ha instal·lat un vidre que es glaça i transitar-hi pels matins és complicat, ara a l'hivern.

La nova imatge de la plaça del Solà de la parròquia laurediana convenç però el paviment no tant. S'ha d'anar en compte per no trepitjar algunes de les plaques perquè la combinació del material amb el gel provoca més d'un ensurt. Diversos vianants van ser testimonis de caigudes aquest divendres.

És una zona obligada de pas pels veïns de l'inici de la carretera de Fontaneda que volen anar al centre del poble. Han d'anar mirant al terra per caminar per aquell part que si es glaça no tingui la perillositat del vidre.

Es tracta d'un lloc on triga en arribar-hi el sol i per això a les primeres hores del dia, cal anar amb molta precaució. També s'ha de tenir en compte que l'indret està allunyat de construccions i sobre del riu. Hi ha hagut algunes caigudes i la previsió de mal temps pot agreujar la situació. També hi ha hagut queixes per la manca d'il·luminació.

Etiquetes

Comentaris

Trending