#Quedatacasaisomia, l’acció d’Andorra Turisme per recordar els atractius d’estiu

La societat pública ha impulsat durant l’abril una petita campanya amb un vídeo a Youtube i correus electrònics a l’espera de tenir més detalls per poder planificar l’estratègia promocional

-
-

Andorra Turisme està a l’expectativa de com evoluciona la crisi del coronavirus tant a Andorra com als països veïns per definir quina ha de ser la campanya turística de cara a un estiu que es preveu complicat. Per ara, és complicat planificar quina promoció es farà més enllà de tenir clar que s’hauran de prioritzar els mercats de proximitat. Aquests dies, però, ha intentat una petita acció sota l’etiqueta #Quedatacasaisomia.

La voluntat de la iniciativa, que s’ha vehiculat a través d’un vídeo a Youtube, de la web visitandorra i d’un enviament de correus electrònics a aquells usuaris inscrits és clara. Es vol recordar els grans atractius del país, tot apuntant que, malgrat que encara no es pugui gaudir d’ells, es pot somiar amb què ben aviat serà possible.

El correu destaca especialment l’oferta habitual d’estiu. Així, es remarca les activitats que es poden fer als dominis com Grandvalira o Vallnord o el Tobotronc, a Naturlàndia. També promou els atractius culturals, com ara el romànic, naturals o gastronòmics. A banda, permet accedir a les diferents possibilitats a fer en família, en parella o amb amics.

“A casa tots sortim guanyar, perquè volem que aquest estiu estiguis aquí amb nosaltres”. És el missatge que es pot llegir a la web. A banda, també s’ha compartit a Youtube un vídeo amb imatges de gran bellesa del Principat.

La petita campanya s’ha fet a l’espera que a mitjans de maig s’hagi aclarit prou la situació per avaluar quina ha de ser l’estratègia a adoptar de cara a la campanya d’estiu. Fa unes setmanes ja es va adoptar la decisió d’ajornar les representacions del Cirque du Soleil i es treballa discretament per avaluar quines accions promocionals s’han de fer. El que ja està clar és que aquestes se centraran en els mercats de proximitat.

Comentaris (3)

Trending