Quatre ferits en un espectacular xoc frontal en un dels revolts del port d’Envalira

-
-
Els conductors de dos vehicles francesos i dos passatgers d’un d’ells han resultat ferits, en principi de poca consideració, arran d’un espectacular xoc pràcticament frontal que hi ha hagut en un dels revolts del port d’Envalira, molt a prop del cap. Els danys materials serien força importants i el sinistre ha obligat a tenir la carretera més d’una hora i mitja tallada per retirar els cotxes implicats i, sobretot, per netejar la calçada, on ha vessat força oli i carburant.

Encara que caldrà estudiar les causes exactes de la topada, el que és clar és que en el moment de produir-se el xoc una intensa boira cobria el cap del port. En concret, l’avís de l’aparatós accident, que alertava d’un sinistre en principi de molta gravetat, s’ha donat poc després de les 3 de la tarda. La topada ha tingut lloc al quilòmetre 27,7 de la carretera general 2, en un dels revolts pronunciats i de cert perill que hi ha a la zona. 

S’hi han vist implicats dos turisme matriculats a l’Estat francès: un Renault Scenic i un Opel Astra. La conductora i dos passatgers del Renault -dues dones de 36 i 61 anys, respectivament, i un menor, tot tres no residents-, i el conductor de l’Opel -home de 41 anys, tampoc resident-, han resultat ferits i han hagut de ser traslladat al centre hospitalari per a la seva revisió. En principi no presentaven lesions greus. La més problemàtica, una possible fractura en un turmell.

Etiquetes

Comentaris

Trending