Pueyo, Sopena, Martín i Tappi guanyen la 5a edició del Concurs de microrelats Carnet Jove Andorra

S’han rebut 57 originals d’entre 12 i 30 anys i de temàtiques diverses que afecten actualment el jovent, com el confinament, la llibertat, el futur, les relacions o el medi ambient

-
-
El jurat de la 5a edició del Concurs de microrelats  Carnet Jove Andorra ha atorgat el primer premi en la categoria de 12 a 14 anys a l’obra “Lliure” de l’Anna Pueyo Roda. La guanyadora en la categoria 15 a 17 anys ha estat la Martina Sopena Campolier amb l’escrit “Ho faré”. “Dues-centes passes” de Karen Martin Cornes ha estat el microrelat que s’ha endut el primer premi en la franja d’edat de 18-24 anys i finalment el primer premi per als joves de 25 a 30 anys ha estat per l’Adrià Tappi González amb el relat ”El misteri de la Flama”. El jurat ha atorgat cinc premis més i 2 accèssits, que es poden consultar al web carnetjove.ad.

El Carnet Jove Andorra informa que el lliurament de premis que s’havia de celebrar aquest dimecres maig al Fòrum de la FNAC Andorra ha quedat ajornat fins a nova data per les mesures adoptades per prevenir els contagis de la Covid-19.Tot i així, el jurat format per l’escriptora Teresa Colom, pel Servei de Política Lingüística, per l’Associació de Professionals de la Comunicació d’Andorra (APCA) i per l’Alicia Luño, guanyadora de la 4a edició, ha valorat telemàticament totes les obres que s’han presentat a concurs.

En aquesta 5a edició del Concurs de microrelats s’han rebut un total de 57 originals de joves d’entre 12 i 30 anys i de temàtiques diverses que afecten actualment el jovent, com el confinament, la llibertat, el futur, les relacions o el medi ambientEls premis del concurs són targetes regals de la FNAC per valor de 50 € i 100 € i lots de llibres.

Comentaris

Trending