Primer positiu al cos de duana i 43 aïllats amb quatre diagnosticats a la policia

El cas que afecta els duaners ha obligat a deixar fora de joc quatre agents a banda de l’infectat, tots normalment destinats a les instal·lacions del riu Runer

-
-
Els duaners es posen en alerta després del primer cas positiu per coronavirus. El diagnòstic s’ha confirmat durant el dia d’avui i el mateix contagiat hauria informat la resta de companys. Arran d’aquest cas s’han hagut d’aïllar, almenys, quatre agents més, tots normalment destinats a les instal·lacions del riu Runer. Mentrestant, a la policia ja hi hauria quatre casos confirmats que han obligat a apartar per ara, de forma preventiva, fins a 43 integrants del cos, inclosos els quatre contagiats.

El positiu a la duana, tot i que no per esperat, hauria agafat lleugerament de sorpresa, segons les fonts consultades, que han lamentat que no s’agafessin agafat mesures abans i, també, que hagi trigat molt a arribar el material de protecció. El que no ha transcendit, almenys per ara, és si el diagnosticat s’hauria infectat de forma aliena a la feina que desenvolupa al cos o, per contra, el contagi seria producte d’algun contacte laboral.

D’altra banda, a la policia són 43 les persones aïllades, quatre de les quals han donat positives. Entre els 39 integrants restants del cos que estan confinats, alguns per sospites d’haver contret la malaltia i d’altres per ser contactes, també hi ha hagut algun negatiu al virus. Per precaució, però, es manté ara per ara el confinament.

Comentaris (3)

Trending