Preocupació a Coll de Nargó per la defunció número 43 per Covid a Andorra

L’home, des de la seva jubilació, passava força més temporades a la població urgellenca que no pas al Principat 

-
-
La defunció número 43 per Covid al Principat amoïna els veïns de Coll de Nargó. Preocupa i, és clar, entristeix. La commoció és doble. Per la pèrdua del veí i pel fet que ningú no sabia que hagués emmalaltit de coronavirus. L’home, de 71 anys, va morir aquest divendres a l’UCI de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, on feia almenys un parell de setmanes que estava ingressat.

Des de la seva jubilació ara fa alguns anys, el malaurat difunt feia llargues estades a la masia familiar d’un agregat (Sallent) de Coll de Nargó, on la família hi té una explotació agrícola. Alguns veïns de la població l’haurien visitat al domicili urgellenc quan ja no es trobava malament. I ara, segons fonts veïnals, hi ha certa preocupació per si aquell malestar ja tenia a veure amb el virus.

Sia com vulgui, però, han indicat altres fonts, el malaurat difunt ha estat ben bé més de dues setmanes ingressat al centre hospitalari andorrà, amb la qual cosa hauria passat ja el temps recomanat i de prudent aïllament. En principi no s’ha detectat cap cas de la malaltia a la població urgellenca els darrers temps. Però sí que hi ha el dubte de si es va comunicar la situació a les autoritats sanitàries catalanes perquè es fes el pertinent seguiment.

Comentaris (3)

Trending