Venable podria no donar suport a una possible investidura de Pere López

La número dos de la llista territorial explica que Agrupament Encampadà té més linies de coincidència amb el PS, malgrat "no són d'esquerres ni de dretes"

Susagna Venable.
Susagna Venable. Agrupament Encampadà

Agrupament Encampadà s’ha unit al pacte amb el PS i Progressistes-SDP per concórrer junts a les pròximes eleccions generals i ho faran a la llista territorial d’Encamp, tal com va avançar Altaveu dilluns. Susagna Venable serà la número dos fent tàndem amb Marta Pujol, exsecretària del SIPAAG. Assegura que la coalició es va començar a gestar al setembre, però recorda que només és d’àmbit parroquial.

La formació que compta amb representació al comú encampadà amb Esther Vidal com a consellera de la minoria assegura que ha parlat amb tots els partits i segons Susagna Venable “Agrupament Encampadà no som ni d’esquerres ni de dretes”, a  la vegada que reconeix “tenim més línies de coincidència amb el PS".

El què encara no s’ha tractat és quin serà el seu vot en una hipotètica investidura de Pere López com a cap de Govern. Venable diu que "és una qüestió que s’ha de tractar durant els propers dies". Recorda que són una formació d’àmbit parròquia.

Marta Pujol i Susagna Venable

Relacionat

Agrupament Encampadà s’uneix al pacte PS-SDP amb Susagna Venable de 2 a la territorial

Venable no ha volgut desvetllar quins seran els dos suplents que tancaran la candidatura, però sí ha destacat la frescor que poden aportar amb Pujol. 

Comentaris (16)

Trending