Vela demana informació sobre els projectes culturals subvencionats pel Govern entre 2019 i 2021

La voluntat d’aquesta sol·licitud és conèixer quina va ser l’avaluació i el seguiment d’aquests, en especial els que es van realitzar i els que no ho van arribar a fer

Comentaris

La consellera genera del PS, Susanna Vela.
La consellera genera del PS, Susanna Vela. PS

La consellera general socialdemòcrata Susanna Vela ha entrat aquest dimarts a Sindicatura una demanda d’informació sobre els projectes subvencionats pel ministeri de Cultura entre els anys 2019 i 2021. La voluntat d’aquesta sol·licitud és conèixer quina va ser l’avaluació i el seguiment d’aquests, en especial els que es van realitzar i els que no ho van arribar a fer.

La demanda d’informació de la consellera general socialdemòcrata, Susanna Vela també servirà per tenir tots els criteris o elements amb la finalitat que el ministeri de Cultura pugui revisar les bases de les subvencions o crear nous apartats en aquestes. “És tracta de comptar amb tota la documentació per tal que el ministeri reflexioni sobre les subvencions donades fins a data d’avui i modificar el contingut d’algunes d’elles o concretar la creació de subvencions que determini per sectors”.

En el mateix àmbit cultural cal recordar que el PS és partidari d'ubicar l'Arxiu Nacional a l'edifici de Ràdio Andorra a Encamp. Segons Vela, l’hotel Rosaleda no compleix amb la normativa internacional per acollir els documents per la seva proximitat al riu i el risc d'inundabilitat.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending