Terceravia reclama a Govern dades sobre la cessió urbanística obligatòria

El conseller general del grup parlamentari, Joan Carles Camp, ha traslladat una bateria de preguntes escrites versant aquest tema i, a més, també ha demanat sobre l’habitatge al país

El conseller de Terceravia, Joan Carles Camp
El conseller de Terceravia, Joan Carles Camp

El conseller general del grup parlamentari Terceravia + Unió Laurediana + Independents, Joan Carles Camp, ha efectuat una bateria de preguntes escrites a Govern sobre la Llei General del Territori i Urbanisme. Concretament, sobre la cessió obligatòria. A més, Camp també ha demanat sobre l’habitatge al país.

El conseller de Terceravia ha reclamat a l’executiu sobre els plans especials autoritzats i la seva execució, la quantitat de terrenys provinents sobre de la cessió obligatòria que estan integrats dins dels béns patrimonials de les corporacions parroquials o del Govern. També sobre les unitats d’acció urbanístiques autoritzades i d’aquestes quants espais provinents de la cessió obligatòria s’han destinat a equipaments i en quants s’han optat per recaptar els imports obtinguts, marcats per la llei.

A més, Camp també ha preguntat sobre el nombre de casos en els quals els comuns han cedit, durant cinquanta anys, l’ús del sòl de cessió obligatòria a un particular, perquè construeixi i exploti un equipament d’interès públic.

D’altra banda, Camp ha realitzat una altra sèrie de preguntes, també de caràcter escrit, a l’executiu sobre l’habitatge al país. L’objectiu és conèixer l’estat del parc immobiliari d’Andorra, a través de dades com el nombre d’habitatges construïts, els de tipus familiars autoritzats en els últims tres anys i quins d’aquests han estat en desús per antiguitat, així com el nombre d’establiments hotelers i el de places i quins d’aquests estan d’igual manera en desús.

Comentaris

Trending