Suñé apel·la els joves a sumar en el discurs de Meritxell

La Síndica general afirma que han d'aportar el seu punt de vista i a manifestar els seus neguits i a reivindicar les seves aspiracions

Comentaris

Un instant del discurs de la síndica general.
Un instant del discurs de la síndica general. Liberals d'Andorra

La Síndica general, Roser Suñé ha fet una crida als joves a sumar, a aportar el seu punt de vista i a manifestar els seus neguits i a reivindicar les seves aspiracions. Ho ha fet en el tradicional discurs de Meritxell a la Casa de la Vall.

"Meritxell és el dia en què ens reafirmem en la nostra voluntat de ser i la projectem cap al futur. És especialment en èpoques de crisi com aquesta que estem vivint l'oportunitat sobre els valors que com a societat ens són irrenunciables". Creu que "només una societat que sap connectar les generacions entre elles té possibilitats d'avançar en el camí complex del segle XXI". Posterioremt en declaracions als mitjans de comunicació ha fet incís en el paper dels joves recordant que ja hi ha un Consell General dels Joves i hi ha una proposta d'acord de joventut de tots els grups. "Els joves han patit la pandèmia d'una manera molt forta i els hem de fer partícips en aquest treball de fer propostes".

Ha fet una crida  "a fer-nos forts per superar una situació que ens ha portat al límit". Ha fet un esment a la situació en la qual es troba Afganistan "i que sumi la nostra veu a la petició de respecte per als drets humans en aquell país, en especial vers les dones".

La Síndica ha tancat el discurs amb un record per totes aquelles persones que han patit a Andorra amb més cruesa els efectes de la pandèmia. Ha agraït l'esforç de la ciutadania "en uns moments tan difícils i animar-los a seguir amb la mateixa actitud positiva i enèrgica". La pandèmia ha centrat una bona part del discurs. "Sens dubte, un dels seus efectes és que ens ha permès valorar allò que, amb certra ingenuïtat havíem donat per fet. Hem vist amb uns altres ulls les coses més senzilles, hem enyorat els plaers més innocus i, sobretot, hem après que no hi ha res tan valuós com les relacions humanes".

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending